Fotograaf Robin Tijsen met Canon R6

Over mij

De website begint met de zin 'Fotografie mijn passie' en dat zegt eigenlijk alles al. Fotografie is mijn passie, naast mijn fulltime baan. 
Ook al is het niet mijn hoofdinkomen, toch wil ik wel professioneel te werk gaan. Wanneer je naar Robin Tijsen fotografie gaat, dan moet dat een aangename fotoshoot zijn met mooie foto's als een tastbare herinnering aan datgene waar je nu ontzettend trots op bent.

Zelf werk ik fulltime als buitendienst elektromonteur in de industriĆ«le automatisering. De techniek, dat is waar mijn interesse ligt. En ook de techniek is het dat bij goed fotograferen komt kijken. Het houdt me bezig om steeds bij te leren en te ontdekken wat mogelijk is. 

Ik heb door de jaren heen verschillende workshops gevolgd en een opleiding studio-portretfotografie, beroepsfotograaf en bruidsfotografie afgerond. Momenteel ben ik bezig met de Moment Design methodiek tijdens portretshoots. 
Kennismaken

Fotograaf Robin Tijsen in de natuur bij waterval bij Montenegro

De natuur is een plek waar ik graag kom. Ik ben al ook al van kinds af aan bij de scouting en nu al heel wat jaren Hopman bij de verkenners van Scouting Budel.

Zelf portret bij kasteel

Het is altijd genieten om samen met mijn vrouw Ilse op pad te gaan.

Niagara falls

Reizen en nieuwe plaatsen ontdekken is ook zeker mijn ding. Open staan voor het onbekende.

mountainbiken

Ook in mijn vrije tijd ben ik in de natuur te vinden op de mooie MTB paden van Nederland en omstreken.

Wil je mijn beschikbaarheid weten of 
wil je een persoonlijk gesprek aanvragen?